Pretty Things - Stop wishing + start doing
Inspiration

Pretty Things

English

I’m aware this post is up way to late, but I’m going to pretend I did finish it in time. I’m still not over the weekend-with-too-much-parties (and thus too much food, which makes me feel hungover these days, thanks stomach) and I had a hard time doing anything productive. Anyhow, this is another Pretty Things post. So enjoy!

Illustration – How awesome are these illustrated posters by Laurent Durieux? I love the style and especially the colours.

Pretty Things - Poster illustration Laurent Durieux

Pretty Things - Poster illustration Laurent Durieux  
Poster illustration Laurent Durieux

Travel – I’m looking forward to full blown autumn and these pictures of Scotland remind me of this. I also think it’s an absolutely beautiful place and I need to travel there (again) one day. Last time I only visited Glasgow and the surrounding area, but I think Scotland would be a good place for a road trip.

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Books – Yup, this is pretty much how I deal with reality.

Pretty Things - Reality vs Books

Hair – I’ve been growing my hair for a while, because I wanted to participate in the Pink Ribbon campaign were you can donate you’re pony-tail if it’s at least 20 cm, but my hair is so completely broken I had to take 10 cm of. Now I’m looking for a new hairstyle and this messy, uneven cut medium bob looks pretty cool.

Pretty Things - Medium Messy Bob
Pretty Things - Medium Messy Bob
Medium Messy Bob

Words – I need to live by this more. I’m the “making plans + falling flat” sort of type.

Pretty Things - Stop wishing + start doing

Nederlands

Ik weet het, deze post is veel te laat, maar ik ga dat eventjes negeren. Na een weekend met veel te veel feestjes (en te veel eten, waarvan ik tegenwoordig katers-achtige dagen heb) lukte het niet om ook maar iets productiefs te doen. Anyway, geniet van mijn Pretty Things post.

Illustration – Wat denken jullie van deze prachtige geïllustreerde posters van Laurent Durieux? De stijl en de kleuren zijn echt helemaal geweldig!

Pretty Things - Poster illustration Laurent Durieux
Pretty Things - Poster illustration Laurent Durieux  

Poster illustration Laurent Durieux

Travel – Ik kijk geweldig hard uit naar de herfst en onderstaande foto’s van Schotland doen mij om de een of andere reden aan de herfst denken. Ze doen mij ook denken dat Schotland een prachtige streek is en dat ik daar dringend nog eens naartoe moet. Vorige keer kwam ik niet verder dan Glasgow en omgeving, maar volgens mij is Schotland perfect voor een road trip.

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Pretty Things - Scotland

Books – Yup, dit is hoe ik met de realiteit omga. Thank god voor boeken.

Pretty Things - Reality vs Books

Hair – Ik was al een tijdje aan het sparen om mijn haar te kunnen doneren aan de Geef om Haar campagne, maar helaas was mijn haar zo kapot dat ik er 10 cm van heb moeten laten knippen. Tijd dus voor een ander kapsel en zo’n oneven, messy bob, lijkt mij wel iets.

Pretty Things - Medium Messy Bob
Pretty Things - Medium Messy Bob
Medium Messy Bob

Words – Ik moet dringend wat meer doen wat op deze poster staat. Momenteel ben ik meer een “maak plannen + stop halverwege met uitvoeren” type.

Pretty Things - Stop wishing + start doing

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply