Blogging, Personal

That first post

English

I’ve put a lot of thinking in this first blogpost. I consulted some of my favourite blogs, checking their first blogpost and I concluded there really wasn’t a good way to to write a first blogpost. You can always start off with a “Hello, welcome to my new blog” or just ignore the whole new part and just start, but both options just felt a bit strange. It also doesn’t help I have a pretty awesome Disney classic stuck in my head whilst typing this post (although I must admit, it’s the Dutch version, which is translated as “A brand new start”). Luckely for you guys, Disney dramatics are the perfect way to start a blog! Let’s go!

Nederlands

Over dit eerste bericht werd uitvoerig nagedacht. Ik raadpleegde mijn favoriete blogs, checkte hun eerste berichten en kwam tot de conclusie dat er geen goede manier is om een eerste blogpost te schrijven. Van het lichtelijke vreemde “hallo, welkom op mijn nieuwe stek” tot er gewoon invliegen en doen alsof er niets nieuws aan de hand is, het blijft een beetje vreemd. Het helpt natuurlijk ook niet dat in al mijn enthousiasme om er hier in te vliegen, er een geweldige Disney klassieker door mijn hoofd spookt. Al lijkt een beetje Disney dramatiek mij de perfecte manier om deze blog in gang te trappen. On y vas!


Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elisse 16 February 2014 at 16:43

  Heel tof Eline, ben benieuwd naar hoe uw blog hier verder evolueert! 🙂 Uw derde volger is binnen!

  • Reply plutomeisje 20 February 2014 at 15:58

   Yaay! Sorry voor de late reactie, maar Bloggers heeft pas vandaag al mijn comments van de afgelopen dagen laten doorkomen. Kei raar.

 • Reply Pebblyn 16 February 2014 at 17:39

  Dat is gewoon een mooi liedje 🙂 En je logo, een cactus Ên een hartje! 😀

 • Reply Annabel Helena 16 February 2014 at 18:58

  Een nieuwe blog, een nieuw begin! Ben erg benieuwt wat er komen gaat, maar zal vast mooi worden.

  • Reply plutomeisje 20 February 2014 at 15:59

   Haha, ik ben zelf ook heel erg benieuwd 🙂

  Leave a Reply