Bloggen

Blogplannen // Blog planning

if-your-dreams-dont-scare-you-they-arent-big-enough

December is zo een maand waar een mens al eens durft terugkijken naar het vorige jaar en eens in stilte begint na te denken over wat er het volgende jaar allemaal kan verwezenlijkt worden. December lijkt ook traditioneel de maand te zijn waar ik in een blog-identiteitscrisis terecht kom. De laatste jaren wilde ik dan alles omgooien waar ik tot nu toe aan gewerkt heb. Verandering. Vooruitgang. Dit jaar is dat niet anders.

Tussen de gigantische stapels taken door, tijdens alle momenten waarop ik te moe was om een volledige blogpost uit te schrijven, dacht ik na. En kwam tot een besluit. Zonder al te veel getwijfel, want dat deed ik de afgelopen jaren al. 2014 gaat verandering brengen. Een belofte aan mijzelf en een kleine waarschuwing voor jullie lezers, kwestie dat jullie niet te veel verschieten wanneer ik volgend jaar nog eens begin over veranderingen. Hopelijk zijn jullie even nieuwsgierig als ik om te zien waar dit naartoe gaat. 🙂

 // It seems like every year in December, I start doubting my blog and everything involved in it. I start dreaming of making drastic changes and thinking about ways to improve from there. This year is no different. Every second I’m not preoccupied with school assignments, my thoughts get carried away. Since I keep thinking about making big changes, I thought, maybe next year I should go for it. So I’m making plans, dreaming up new ideas and I’m promising myself I will at least try. As for you, dear readers, I’m hoping you’re as curious as I am to see where this will go. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply rachelinred 12 December 2013 at 16:41

  geweldige quote… dank voor de inspiratie! 🙂

 • Reply Lelie // A Bouquet of Buttons 12 December 2013 at 17:22

  Spannend! Ik ben heel erg benieuwd!

 • Reply Elisse 12 December 2013 at 17:50

  Oehlala! Allez, laat maar komen, dan!

 • Reply Karen 12 December 2013 at 20:52

  ja! 🙂

 • Reply Kathleen 14 December 2013 at 16:22

  Ik ben ook benieuwd naar wat dat allemaal gaat geven!

 • Reply Plans for February | Plutomeisje 2 February 2014 at 17:47

  […] hier dus geen nieuwe post online, een week vakantie waarin ik wat nieuwe ideeën ga uitwerken (met dit in het achterhoofd) en dan zien we wel wat daar uitkomt volgende week […]

 • Leave a Reply