Wishlist

Dear Santa

Dear Santa,

binnenkort volgen er heel wat drukke dagen voor u, dus dacht ik dat het geen slecht idee kon zijn om er vroeg bij te zijn met mijn verlanglijstje. Geen ellenlange lijst dit jaar, maar een paar stuks elektronica en wat boeken om de donkere wintermaanden door te komen en ik ben een belachelijk gelukkig kind.

Alvast bedankt en groetjes aan de rendieren,
Eline

Dear Santa, a wishlist 01. Wacom Intuos Pen & Touch Medium – 02. Canon draadloze afstandsbediening – 03. AKG Headphone – 05. Canon 50 mm lens

Helemaal bovenaan mijn lijst staat een nieuwe Wacom tablet. Het moet wel gezegd, dit is zo een speeltje waarvan ik nog niet honderd procent weet hoe vaak ik het daadwerkelijk ga gebruiken. Momenteel heb ik een prehistorische exemplaar dat jarenlang genegeerd werd, maar de laatste tijd (hoe zou dat toch komen?) wordt hij vaker uit de kast gehaald. De over ear headphones en de cameralens staan niet gezeverd, al zeker een jaar op mijn lijstje. De draadloze afstandsbediening voor mijn spiegelreflex lijkt mij een leuke aanwinst, zeker met het nemen van zelfgemaakte outfit foto’s in het achterhoofd. De laatste keer ben ik een miljoen keer heen en weer gelopen om mijn foto’s goed te krijgen binnen de timer-interval. Geen sinecure!

Dear Santa, a wishlist 01. Typography Sketchbooks van Steven Heller – 02. Flora voor Kunstenaars van Sarah Simblet – 03. Woonboek van Tom Cole – 04. The Ocean at the End of the Lane door Neil Gaiman

Ook op het gebied van boeken ben ik lichtjes geΓ―nspireerd door mijn nieuwe studierichting. Met de vele uren schetsplezier in het vooruitzicht lijken het Typograpyhy Sketchbooks-boek en het Flora voor Kunstenaars boek twee leuke aanwinsten. Het Woonboek zag er geweldig verleidelijk uit in de boekhandel en zal hier in huis wellicht nog van pas komen. En de nieuwe Neil Gaiman, ha, die moet gewoon in mijn boekenkast!

‘k Heb nog geprobeerd om mijn lijst langer te maken, maar op een pak Sharpies en wat Promarkers na kan ik serieus niets meer bedenken, blijkbaar heb ik zo goed als alles!

Wat staat er op jullie wishlist voor de feestdagen (of voor Sinterklaas/de Kerstman/uw aankomende verjaardag/…)?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply la merlette blanche 22 November 2013 at 16:11

  Oh, zo’n tekentablet en afstandsbediening moet ik eigenlijk eens toevoegen aan mijn verlanglijstje. In mijn hoofd staan die er al op, maar op mijn echte lijstje (op pinterest, want da’s toch zo gemakkelijk πŸ˜‰ ) nog niet. Plezant he, verlanglijstjes πŸ™‚

 • Reply Romee 22 November 2013 at 16:45

  Jaaa ik heb de Canon afstandsbediening ook (: hij is echt top!

 • Reply Karen 22 November 2013 at 23:00

  Haha, die afstandsbediening.. zo herkenbaar πŸ™‚ 100 keer op en neer lopen (zo doe ik het ook). En dat woonboek is ook een favoriet van mij!

 • Reply kelly 23 November 2013 at 22:30

  da woonboek zag ik vandaag ook liggen, ziet er gigantisch leuk uit!!

 • Reply discometooblivionbabyVicky 23 November 2013 at 22:54

  Just so you know, die afstandsbedieningen kan je voor een paar euro op ebay vinden!! Gebruik ik al jaren om outfit foto’s te schieten, echt ideaal <3

 • Reply Lelie // A Bouquet of Buttons 24 November 2013 at 01:39

  Een heel leuk lijstje. Zo’n afstandsbediening is echt een topper! Ik hoop dat je het krijgt, het maakt het leven echt gemakkelijker πŸ™‚

 • Reply Hannelore 28 November 2013 at 22:43

  Goed lijstje! Ik heb die afstandsbediening ook en vind hem superhandig! Zo kan ik ook eens mee op de foto πŸ˜‰

 • Reply 11 Antwoorden – Liebster Award | Plutomeisje 30 November 2013 at 14:51

  […] staat er zoal op je verlanglijstje voor kerstmis? Ha, daar heb ik onlangs nog over geblogd! En hoewel ik ondertussen al hard nagedacht heb, veel is er niet meer bijgekomen. Een nieuw […]

 • Reply Tom 4 December 2013 at 23:01

  Leukleuk dat het woonboek erbij staat πŸ™‚

 • Leave a Reply