Art

Illustration Friday “Myth”

Illustration Friday - MythEen tijdje terug was het Illustration Friday topic “Myth” en toen tekende ik een zeemeermin. Heel (heel) langzaam kreeg ze kleur en zoals jullie kunnen zien raakte ze zelf ingescand, digitaal aaneengeplakt (groter dan A4) en upgeload. Ze kreeg ook watermerken, sorry daarvoor. Niet dat ik denk dat mijn werk goed genoeg is om gestolen te worden, maar toch just in case… Als je op de afbeelding klikt, kan je ze trouwens in full size & watermerkloos op Flickr bekijken. Ah, en die waterverf-kriebel heb ik terug te pakken, hopelijk heb ik de volgende weken tijd om er nog een (paar) te maken. πŸ™‚

// A while back the Illustration Friday theme was “Myth”. So I drew a mermaid. It took a while before I finished colouring her in, but as you can she, I did finish. I also scanned her, pasted her together (she’s larger than an A4) and uploaded the image. I’m sorry for the watermarkings though, I’ve put them on just in case. You can view the full size watermark-free version on Flickr.Β  While painting this piece, I also got bitten by the water-colouring bug again, so hopefully I can paint some other pieces the next couple of weeks. πŸ™‚

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jolien 25 July 2013 at 18:59

  heel mooi!

 • Reply Demoiselle Do 26 July 2013 at 16:46

  Heel mooi gedaan!
  Laat die Vlaamse bescheidenheid maar achterwege hoor πŸ˜‰

 • Reply rachelinred 28 July 2013 at 12:53

  ik vind ze prachtig! Idd, niet bescheiden zijn, je werk is heel mooi!

 • Leave a Reply