Bloggen, Daily Life

Blogmeet @ Gent

Jupjup, Meetup nieuws!

De datum isΒ dinsdag 13 augustusΒ geworden, omdat uit de vorige post bleek dat dan de meeste mensen konden komen. Indien je van plan bent om ons te vergezellen, lees dan zeker verder!

// A blogmeet update with lot’s of details, only in Dutch though.Β 

blogmeet_affiche

Het leek mij (allez, ons, want ik heb alles overlegd met mijn persoonlijke klankbord, Pebblyn) leukst om in de namiddag af te spreken voor een soort Mad Dessert Picknick. De bedoeling is dat iedereen voor zichzelf en een paar anderen dessert voorziet. Of dat handgemaakt of gekocht is, maakt absoluut niet uit.Β Breng gewoon iets mee wat je zelf lekker vindt en kan delen met een paar anderen. Je brengt best je eigen drank mee, zo heeft iedereen zeker iets wat zij (hij?) graag drinkt. πŸ™‚

Bij goed weer gaan we vanaf 14u in open lucht picknicken in de tuin van de Sint-Pietersabdij. Er is daar plaats genoeg om uw fiets & auto’s kwijt te raken en het is ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Gent-Sint-Pieters. Als het (heel) slecht weer zou zijn, ga ik nog eens op zoek moeten naar een alternatief en dan lijkt het mij best dat we allemaal aan Gent-Sint-Pieters afspreken.

Karen had ook voorgesteld om cadeautjes mee te brengen, iets wat we een geweldig idee vonden, want wie krijgt er nu niet graag cadeautjes? Het zou dus tof zijn moest iedereen ook (mini)cadeautjes meebrengen voor de andere bloggers. Op het einde van de dag kan iedereen dan naar huis met een gevulde maag, nieuwe vriendjes en een soort goodiebag! Je bepaalt hier natuurlijk ook volledig zelf of je voor handgemaakt of gekocht gaat. Iets dat binnen je budget/hoeveelheid vrije tijd past is sowieso perfect!

Omwille van de desserts & cadeautjes zou het tof zijn als iedereen die zeker wil komen iets laten weten in een berichtje hieronder. Laatste dag om te laten weten of je al dan niet kan komen is 5 augustus, dan heeft iedereen tijd genoeg om alles te voorzien.

Vragen, opmerkingen, onduidelijkheden of ben ik iets vergeten vermelden? Alles is nog steeds welkom in de comments hieronder of via mail. πŸ™‚

(PS: als jullie de Blogmeet willen delen op jullie blog, feel free! :))

Deelnemers (11): Plutomeisje – PebblynLelieElkeElodieTineMarlouElisseKellyNeleΒ – Fenne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply pebblyn 16 July 2013 at 11:14

  Whoop whoop! Het staat al in m’n agenda πŸ˜€

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons 16 July 2013 at 12:43

  Ik kom zeker. Is er misschien ook een thema voor de kado’tjes? Of is het vrij? In een thema is misschien wel leuk zodat je dingen hebt die bij elkaar passen? Waar je iets mee kan doen? Misschien is het ook leuk om aan iedereen de vragen dat ze een kaartje maken met de naam van hun blog op een hun bloptip, of favo tool om te gebruiken bij het bloggen? Dan hebben we zeker elkaars gegevens en leren we er nog iets bij πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje 16 July 2013 at 23:01

   Ik denk dat het best is als iedereen gewoon volledig vrij is om te doen wat ze willen en kunnen doen. Ik wil niemand afschrikken die niet veel tijd heeft (of goesting ;)) om iets te verzinnen. πŸ™‚

   Qua blogtips denk ik dat we die namiddag daarover uitgebreid kunnen praten tussen de desserts door en natuurlijk kan je aan je cadeautjes een visitekaartje of briefje met wat extra gegevens koppelen.

 • Reply Elke 16 July 2013 at 19:09

  Ik kom heel graag! Het lijkt me echt spannend!

 • Reply anouschka 16 July 2013 at 21:27

  Ik wil heeeeel graag komen, maar waarschijnlijk moet ik dan werken πŸ™ zal mijn uurrooster in het oog houden…

  • Reply Plutomeisje 17 July 2013 at 11:07

   Hopelijk heb je toch vrij, want hoe meer hoe beter hΓ© πŸ™‚

   • Reply Anouschka 4 August 2013 at 18:15

    Meuhhhh ‘t is die dag van te werken voor mij πŸ™ allez, en ik wou nu net sociaal komen doen

 • Reply Elodie 16 July 2013 at 22:34

  Joepie, nu al veel zin in! Ik kom dus πŸ™‚ Morgen of ergens deze week ook meteen werk maken van die blogpost πŸ™‚ Hoe meer zielen, hoe meer vreugd hΓ©!

 • Reply Fenne 16 July 2013 at 23:22

  Interesse! Nu kan ik nog niets vastleggen, maar ik laat nog iets weten!

 • Reply Tine 17 July 2013 at 07:33

  Ik noteer het in mijn agenda! πŸ™‚

 • Reply Tine 17 July 2013 at 07:43

  Ik zal het noteren! Fijn idee van die picknick!

  • Reply Plutomeisje 17 July 2013 at 11:04

   ‘k Zal u op de lijst zetten πŸ™‚

 • Reply Marlou 17 July 2013 at 09:28

  jeeeej, fijn. Ik denk dat ik erbij ga zijn, maar zal het je nog zeker laten weten πŸ™‚
  Is er ook een facebook-event, ofzo? Ik ben nogal een held met toch niet aan zulke dingen denken, dus dat zou handig zijn πŸ˜€

 • Reply Elisse 17 July 2013 at 11:32

  Ik kom ook!

 • Reply Hannelore 17 July 2013 at 23:18

  Helaas, net in mijn herexamenweek πŸ™ (ik ben er vroeg bij dit jaar, maar ook vroeg vanaf!)

 • Reply Lies 18 July 2013 at 08:40

  Ik ken nog helemaal niemand, mag je dan ook deelnemen? πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje 18 July 2013 at 23:21

   Ja zenne, iedereen met een blog is welkom πŸ™‚

   • Reply Lies 19 July 2013 at 09:59

    Ik bekijk het nog even want ben kersverse mama maar probeer wel πŸ™‚ eens overleggen met de papa πŸ™‚

 • Reply Anouck Plume 18 July 2013 at 23:14

  Oooh zooo jammer dat het zo ver weg is en dat ik midden in mijn verhuis-maand zit πŸ™ boohoo.

 • Reply Jessi 18 July 2013 at 23:20

  Ik ben echt duizend verlegen. Dus om denk er nog eens goed over na!

  • Reply Plutomeisje 31 July 2013 at 14:37

   Beetje late reactie, maar je bent zeker welkom! Ik ben ook geen sociale-vaardigheden held, dus als het op zenuwen aankomt, ga je niet de enige zijn.. πŸ™‚

 • Reply la merlette blanche 20 July 2013 at 15:54

  Ik kom ook! Ik twijfelde nog omdat ik niet weet of ik zelf cadeautjes ga kunnen maken en ik eigenlijk liever wel zelf iets zou maken ipv kopen, maar kopen wordt dan mijn back-upplan πŸ˜‰

 • Reply hanne 20 July 2013 at 21:08

  Kan ik evt. voor iedereen een klein kadootje maken, die ik dan opstuur naar iemand, zodat die mee op de picknick geraken? Dan wil ik meteen mijn aanwezigheid voor de volgende blogmeeting bevestigen.

  • Reply Plutomeisje 23 July 2013 at 19:53

   Hey Hanne, als ik het goed begrijp wil je nu cadeautjes opsturen voor de blogmeet, maar kan je zelf niet komen? En ik kan ook niet beloven dat er zeker een twee blogmeet gaat komen (gaat van de eerste / de agenda / anderen.. afhangen)

   • Reply hanne 24 July 2013 at 08:22

    Dat was eigenlijk het idee erachter, maar ik zal gewoon de blog in’t oog houden, om te volgen dat er een nieuwe meeting komt.

    • Reply Plutomeisje 27 July 2013 at 14:16

     Je mag dat doen hΓ©, ik wist gewoon niet zeker of ik het goed verstaan had πŸ™‚

 • Reply Nele 26 July 2013 at 20:47

  Ik ben er ook graag bij! Wat een leuk idee zeg! Count me in!

 • Reply Eva 30 July 2013 at 21:20

  Ha, ik heb daar denk ik niet de juiste sociale vaardigheden voor… Jammer, ik ben trouwens ook nog op vakantie dan πŸ™‚ Misschien als je een tweede organiseert dat ik al mijn moed bijeen kan rapen en ook kan afkomen!

  • Reply Plutomeisje 31 July 2013 at 14:40

   Ah jammer, anders zeker welkom. Ik ben ook niet super sociaal, maar ‘t is juist daarom dat je af en toe eens iets zo zot moet doen als een blogmeet organiseren of bijwonen. πŸ™‚

 • Reply Fenne 31 July 2013 at 15:05

  I’m in.

 • Reply Plans for August | Plutomeisje 6 August 2013 at 10:56

  […] Dessert & cadeautjes maken voor de blogmeet […]

 • Reply Karen 8 August 2013 at 00:22

  Oh, ik ben onverwacht op reis :/ veel plezier allemaal!

 • Leave a Reply