Bloggen, Daily Life

Blogger Meetup

blogmeet

Het werd mij gisteren, op weinig subtiele manier, duidelijk gemaakt het met de vakantie in het vooruitzicht de moment is om eens werk te maken van een blogmeet. Meer dan deze subtiele herinnering had mijn hoofd niet nodig om met de zotste meetup plannen op de proppen te komen. Hypothetisch klein denken daar doen wij niet aan mee!

Om dat ik niet zo schitterend ben in het effectief realiseren van plannen (zeker als ze zo megalomaan zijn als in mijn hoofd), bedacht ik dat ik misschien eerst eens moest polsen of er wel interesse is voor een blogmeet?

Mijn (zwaar teruggeschroefde) idee van de blogmeet is afspreken in Gent & ergens iets gaan eten/drinken. Misschien nog iets extra’s gaan doen ook? Bv shoppen, een museum bezoeken, stoffenwinkels plunderen, een tour van de coolste winkels in Gent,… Aangezien mijn ervaring met blogmeet organisatie nul is, zijn jullie ideeΓ«n, opinies en opmerkingen meer dan welkom! Gewoon hieronder een berichtje nalaten. πŸ™‚

Dus wat denken jullie ervan? Zin om ergens in de maand juli of augustus af te spreken met een paar andere bloggers?

Edit: Ik heb vlug een Doodle aangemaakt, je kan dus aanduiden wanneer je wel kan komen. Β (Zondagen heb ik laten vallen, omdat er dan niet veel open is om te eten/drinken overdag)

// I’m thinking about organising a blog meet in Ghent, so I asked my (Dutch) readers if they had some cool ideas for a blogmeet and whether they would like to come. πŸ™‚

Previous Post Next Post

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Elisse 26 June 2013 at 15:12

  I’m in! πŸ™‚ Ik stel sowieso voor om een datum te prikken om een Doodle aan te maken, da’s zo’n handig hulpmiddel! Voor de rest ken ik mijn weg in Gent niet zo goed, dus gezellig iets gaan eten/drinken vind ik top! Shoppen vind ik in groep nooit zo tof, maar stoffenwinkels zijn wel heel leuk!

  • Reply Plutomeisje 26 June 2013 at 16:57

   Cool! Doodle is aangemaakt! πŸ™‚
   Ja shoppen in groep is niet zo makkelijk, als we met veel zijn gaat dat sowieso niet lukken. Stoffenwinkels zijn wel doenbaar, maar dan alleen als er genoeg interesse voor is (want niet iedereen kwijlt op stofjes :p)

 • Reply pebblyn 26 June 2013 at 15:12

  I’m in! πŸ˜€ Maar nu ben ik wel benieuwd wat dat grote idee was dat je in je hoofd had…
  We kunnen misschien ergens een soort van tea party houden, dat iedereen iets bakt of zo en meeneemt? Idealiter in een of ander park, maar met het weer van de laatste tijd zit dat er niet echt in. Waar ik ook nog aan dacht is misschien een soort van craft namiddag organiseren, maar da’s misschien meer iets voor een tweede blogmeet πŸ˜‰

  • Reply Plutomeisje 26 June 2013 at 17:04

   Een vliegtuig charteren en een beetje eilandhopping in Griekenland gaan doen! Hehe, neen. Eerder te groot zien, als in een zaal afhuren, mensen workshops laten geven, goodiebags uitdelen,… πŸ˜› Een craftparty lijkt mij ook leuk, maar inderdaad misschien iets voor een tweede keer (staat ook nog op mijn lijstje ;)).

   Een tea party (of pick-nick) lijkt mij ook wel leuk! Ik bak graag! ^-^

   • Reply pebblyn 26 June 2013 at 17:13

    Eilanden hoppen in Griekenland lijkt me anders ook wel nog een leuk idee! πŸ˜€
    Ik bak ook graag, maar omdat ik dit jaar op kot (zonder oven) zat (zit), moet ik dringend mijn schade inhalen!

    • Reply Tine 26 June 2013 at 17:28

     Ik ben nog niet in Griekenland geweest, dus it’s a yes for me!

     Ha. Dromen kan geen kwaad. πŸ™‚

   • Reply nobutterfly 28 June 2013 at 20:02

    misschien een tip: in de kiosk in het citadelpark is het droog

    • Reply Plutomeisje 29 June 2013 at 19:06

     Ja dat is een goed idee. De stadshal is ook een optie. Maar ik ga toch keihard hopen op goed weer als we een picknick zouden doen πŸ˜€

     • pebblyn 30 June 2013 at 20:37

      Zitten er geen gaten in het dak van de zogenaamde schaapsstal? (Ik ben er nog altijd niet uit of ik dat een leuk idee vind of niet ^^)

 • Reply Karen 26 June 2013 at 15:58

  Als ik kan.. wil ik ook wel πŸ™‚

 • Reply Elodie 26 June 2013 at 16:22

  ik doe ook mee! Ik zat zelf met het idee om iets te plannen, dus ideaal!

 • Reply ellen lateur 26 June 2013 at 16:58

  zijn (creatieve) blog-readers ook welkom? πŸ™‚
  leuk idee!

 • Reply Tine 26 June 2013 at 17:31

  Awel ja. πŸ™‚

 • Reply Fenne 26 June 2013 at 17:39

  dat picnic ideetje vind k ook wel super…

 • Reply Marlou 26 June 2013 at 20:29

  als ik in de buurt ben ben ik erbij πŸ™‚

 • Reply la merlette blanche 26 June 2013 at 21:54

  Tof! Ik heb ‘m ook ingevuld πŸ™‚

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons 27 June 2013 at 21:24

  Leuk idee! Ik vul ‘m in. Ik ga maandag wel eens dubbel checken of alles klopt. Nu in Frankrijk is het lastig om het helemaal correct in te vullen πŸ™‚

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons 27 June 2013 at 21:31

  Ik vind het idee van picnic erg leuk! Ik wil zeker iets bakken, of een lekker sla’tje maken πŸ™‚

 • Reply Elke 29 June 2013 at 17:36

  Super leuk! Ik ben niet echt een actief blogger maar ik lees blogs wel al heel lang. Ben ik ook welkom?

  • Reply Plutomeisje 29 June 2013 at 19:01

   Mensen die al grote droom Crazy Cat Lady worden hebben en af en toe een bloggen zijn natuurlijk welkom πŸ˜‰

 • Reply Melissaa β™₯ (@Missee_) 30 June 2013 at 13:10

  Ik vind het moeilijk om de doodle in te vullen πŸ™‚ mag ik beslissen nadat de datum vastligt?

  en ik weet eigenlijk niet of ik er echt thuis hoor, ik blog nog niet lang, en ken eigenlijk echt niemand van jullie persoonlijk, toch lijkt het me erg leuk πŸ™‚

  http://www.themindofanexchange.blogspot.com

  • Reply Plutomeisje 30 June 2013 at 16:27

   De doodle is er gewoon om een datum te kunnen kiezen. De datum met het meeste aantal mensen dat kan komen (momenteel dinsdag 13 augustus) is wellicht de datum die het gaat worden.

   Binnenkort komt er nog een post online met meer info + de gekozen datum zodat iedereen die wil komen daar kan bevestigen & de datum in zijn agenda kan zetten. πŸ™‚

 • Reply Karen 1 July 2013 at 15:11

  handmade cadeautjes zijn ook altijd leuk πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje 1 July 2013 at 18:01

   Jup, dat is waar! Ik had er ook al aan zitten denken. πŸ™‚

 • Reply Anouschka 5 July 2013 at 14:07

  Ik wil wel afkomen als ik toevallig vrij heb van het werk, dus da’s altijd afwachten ^^

 • Reply Nele 10 July 2013 at 11:20

  Ooh! Ik wil ook meedoen! Ik blog zelf nog niet zo lang, maar dit lijkt mee een superidee! Ik kom uit Gent, ik help graag mee organiseren!

  • Reply Plutomeisje 10 July 2013 at 14:40

   Zeker welkom! πŸ™‚ Volgende week plaats ik een post online met de datum en wat je kan meebrengen om te helpen.

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons 15 July 2013 at 23:15

  Gaat de meet-up doorgaan op 13 Augustus, of is het on-hold?

 • Reply Blogmeet @ Gent | Plutomeisje 16 July 2013 at 10:00

  […] datum isΒ dinsdag 13 augustusΒ geworden, omdat uit de vorige post bleek dat dan de meeste mensen konden komen. Indien je van plan bent om ons te vergezellen, lees dan […]

 • Leave a Reply