Inspiratie

Pretty Things

Ik hoop dat jullie allemaal een leuk weekend achter de rug hebben? Ik ben redelijk productief geweest. Er werd getekend, vilt geknipt en aan mijn uitwerking voor mijn standje gewerkt. Deze week nog meer van dat! Om de week goed te beginnen, heb ik een paar mooie dingen voor jullie. πŸ™‚

// I hope you all had a nice weekend? I was rather productive these past two days. I got to draw, cut felt and worked on my craft booth idea. Hopefully this week will be at least as productive. To start this week on a good note, I collected some pretty things for you guys. πŸ™‚

01. Ik heb een chronisch geval van reiskriebels en deze fantastische foto van Ijsland helpt mij niet echt… // Every time I see a photo like this one of Iceland, all I want is to do is pack my bags, see the world and still my travel bugs.

Pretty Things - Iceland

02. Mijn droombadkamer! Alleen al om het geweldige junglegevoel die deze foto uitstraalt! // Oh, I would love to have a bathroom like this, al those plants, it’s like owning a private jungle! ^-^

Pretty Things - Bathroom

03. Vlinders zijn een nieuwe obsessie van mij. Ik zou ze graag verzamelen, maar daarvoor moet ik nog wachten op de zomer (en op een grote portie geluk, want ik wil enkel gevonden dode exemplaren verzamelen). Tot dan ga ik gewoon mooie prenten verzamelen om af te drukken en uit te hangen // I have a new obsession: butterflies! I would like collecting them, but I’ll have to wait till summer (and hope I get lucky, ’cause I only want to collect dead ones). Untill then I’ll just have to collect pretty prints.

Pretty Things - Butterfly Print

04. “Waw” is het enige wat ik kan bedenken bij dit kleedje. Zo mooi afgewerkt, misschien iets om zelf (ooit) eens in een kleedje te proberen verwerken // I really love the back of this dress. Hopefully I can make a dress with a back like this one day.

Pretty Things - Beautiful dress

05. Some wise words πŸ™‚Pretty Things - Everyday is a new Adventure bt Ello Loveley

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Kathleen 11 February 2013 at 13:40

  In de IKEA kan je een hele mooie print kopen met vlinders voor echt geen geld. Wij hebben hem hier al staan (nog niet hangen :P), omdat het vriendje een zeer grote passie voor vlinders heeft. Hij zoekt rupsen en laat die ontpoppen in een soort van terarium. Eens de vlinders of motten uitkomen, laat hij ze natuurlijk vrij.

  • Reply Plutomeisje 14 February 2013 at 20:32

   Ja, ik vind die IKEA poster ook heel erg mooi, maar ook vreselijk groot. Vandaar dat ik een beetje op zoek gegaan ben naar een alternatief. πŸ˜›
   Ik zou het nooit durven om rupsen in huis te nemen, ik zo veel te bang zijn dat ze allemaal zouden doodgaan en dat ik dan eigenhandig de lokale vlinderpopulatie aan het uitroeien ben (hoezo drama?)…

 • Reply elisse 11 February 2013 at 20:28

  Aaah Eline, fijn lijstje! Ik wil zoooooomer!!

  • Reply Plutomeisje 14 February 2013 at 20:33

   Ela, eerst nog lente zenne! πŸ˜›

 • Reply la merlette blanche 12 February 2013 at 08:17

  Ooooh, de badkamer! Dat is een foto om te bewaren!

 • Reply Anouck plume 12 February 2013 at 09:58

  Ooh ik heb de laatste tijd ook zoooo een erge reiskriebels! Ik kan ook echt niet ophouden met mooie plaatjes te zoeken op internet van mooie landen en steden, maakt het er ook niet echt minder op haha.

 • Reply Tijn 12 February 2013 at 17:40

  Ik vond dit vroeger een superleuke blog, maar ik heb echt het gevoel dat ik niet fatsoenlijk kan doorlezen door de Engelse tekst ertussen. Kan het niet ofwel helemaal Nederlands, ofwel helemaal Engels ofwel eerst een tekst in de Γ©ne , dan de andere taal zijn? Ik besef dat dat wat moeilijk is omdat je vaak foto’s becommentarieert, maar ik merk dat ik deze blog nu oversla omdat ik het echt vreselijk irritant vind. (of een aparte site per taal?)

  • Reply Plutomeisje 14 February 2013 at 20:41

   Hey Katrijn,

   Ik besef dat half in het Nederlands/half in het Engels bloggen niet ideaal is, maar ik was al heel lang aan het twijfelen om ook in het Engels te beginnen bloggen, omdat ik mij te beperkt voelde met enkel Nederlands. Sommige lezers lieten weten dat ze een volledig Engelstalige blog jammer zouden vinden, vandaar deze tussenoplossing. Zoals je zelf merkt is het heel moeilijk om voor iedereen goed te doen. Ik probeer al om de Engelstalige stukken zoveel mogelijk te groeperen en het visueel duidelijk te maken wanneer er een anderstalig stukje aankomt. Hopelijk kan je er alsnog aan wennen, want voorlopig ziet het er niet naar uit dat ik een andere oplossing ga vinden.

   Groetjes,
   Eline

 • Reply Anouschka 13 February 2013 at 16:43

  ijsland + de badkamer zijn zoooo prachtig. Gooooh ik wil zooo graag op reis gaan, maar da’s wachten tot oktober voor mij πŸ™

 • Leave a Reply