Daily Life, Handmade, Sewing

Let’s LousART – The Making Of

Let's LousART - zondag 24 februari 2013

Volgende week zondag is het zo ver, dan sta ik op mijn eerste handmade marktje. Een beetje stress is er al, vooral omdat ik druk bezig ben met mijn voorraadje producten nog op te bouwen. Tijdens de examenperiode was daar natuurlijk geen tijd voor. Afgelopen week ben ik dus voornamelijk daar mee bezig geweest, mijn vingers hebben hun dagelijks naald en draad quota meer dan gehaald. Heel leuk om zo een hoop vilten broches langzaam vorm te zien krijgen en uiteindelijk op de stapel het hoopje “afgewerkt” terecht te zien komen. ^-^ Ik denk er niet altijd aan, maar ik heb toch een paar foto’s van mijn work in progress.

// Next week, on Sunday February 24th, I’ll be participating at my first handmade market! I’m pretty excited and also a bit nervous because I’m still in the process of making all my products, hence my absence on this blog. I’ve been cutting and sewing and stuffing for a whole week and it’s nice to see my little stash of products grow. ^-^ I also made some photos of my progress.

Fox brooch in the making

Brooches - work in progress

Fox brooch - closing & stuffing

Fox Brooch - Close-Up

Fox Brooch

Fox Brooch - stuffing

Brooches - work in progress

Fox Brooch - Finished & craft booth testing

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Hannelore 16 February 2013 at 16:41

  Wat fijn! Ik hoop dat je er veel verkocht krijgt, jammer dat Gent zo ver is, anders kwam ik kijken!

  • Reply Plutomeisje 18 February 2013 at 10:57

   Ik hoop ook op een goede verkoop, maar sowieso komt alles wat na het marktje nog over is in mijn webwinkeltje terecht. πŸ™‚

 • Reply Eva 16 February 2013 at 16:42

  goh, die vosjes zijn toch nog altijd supermooi!

 • Reply Jolien 16 February 2013 at 17:05

  jammer dat gent een beetje ver is voor mij, alle leuke dingen zijn precies in gent hihi.

 • Reply elisse 16 February 2013 at 18:27

  Die zijn echt kei tof! Dat gaat groot succes hebben, daar in Gent πŸ™‚ Ik vrees dat ik ga moeten werken volgende week.. Zonee, kom ik zeker af!!

 • Reply emmel 16 February 2013 at 18:33

  ooo ik was vorige week pas in gent, als je nog eens markjes doet, laat van je horen…

  • Reply Plutomeisje 18 February 2013 at 10:59

   Awel, als het marktje een succes was, dan gaan er zeker nog volgen en dan post ik dat zeker hier op mijn blog. πŸ™‚

 • Reply nocturnalmistakes 16 February 2013 at 18:45

  Wow, those felt (?) animals are absolutely adoreable πŸ˜€ You’re such a talent! πŸ˜€

 • Reply Marlou 16 February 2013 at 20:48

  ahh ik vind ze echt zo leuk!! volgend weekend ben ik waarschijnlijk in Nederland, maar mocht dat toch niet zo zijn kom ik sowieso even naar Gent πŸ™‚

 • Reply Jessi 16 February 2013 at 23:00

  Oh, wat zien ze er schattig uit! Als ik niet aan de andere kant van de wereld zou zitten, had je aan mij een klant rijker gehad. Helaas! Hopelijk ga je veel verkopen πŸ™‚

 • Reply Bente 17 February 2013 at 11:03

  Ik kom zeker eens kijken πŸ™‚ Doe je eigenlijk nog swaps? Liefs, Bente πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje 18 February 2013 at 11:03

   Ja ik wil nog wel een keer swappen. Indien je zin hebt in een swap mag je me altijd mailen. πŸ™‚

   • Reply Bente 20 February 2013 at 07:56

    Heb ik gedaan!

 • Reply Zoe_Olea 17 February 2013 at 11:58

  Zo schattig! Ik heb er echt enorm veel zin in! Al heb ik geen idee hoeveel ik van alles moet maken …

  • Reply Plutomeisje 18 February 2013 at 11:02

   Ha, ik heb ook totaal geen idee hoeveel ik moet maken. ‘k Heb mij uitgeleefd in mijn broches omdat die redelijk goedkoop zijn, maar van mijn uil en vossenkussens ga ik er zoveel niet maken. πŸ˜› ‘k Vind het echt moeilijk om in te schatten wat gaat aanslaan en wat niet..

 • Reply kelly 17 February 2013 at 12:09

  die brochkes zijn zooo cute πŸ™‚

 • Reply Kasiu 17 February 2013 at 15:20

  I hope you will sell a lot πŸ™‚

 • Reply Anouck Plume 21 February 2013 at 12:10

  ziet er echt zo leuk uit! Ik hoop dat je veel zult verkopen! Jammer dat Gent veeeeltever weg is πŸ™

 • Leave a Reply