Daily Life

Vorige Week

Vorige week was er eentje vol diepe dalen (studeren met aanhoudende hoofdpijn is niet ideaal), maar ook met een paar geweldige coole momenten (verjaardagskaartjes uit de bus halen en opendoen! Cadeautjesjacht!). Tegen vrijdag (de dag van het voorlaatste examen), was ik redelijk kapot. Vandaar dat ik vrijdag & zaterdag blogstilte hield, ook al had ik nog een paar blogposts die dringend geschreven & gepubliceerd moesten worden. Het zal voor volgende week zijn.

Vorige Week

Hoofdpijn + hoofdpijn & hoofdpijn, dan tast ik naar de pijnstillers & sloten zoete thee om mijzelf wat beter te doen voelen // SchrΓΆdinger, not the smartest tool in the box, looking smart (pun intended ;)) // Ik had chocomelk & Loki wou ook // Verjaardagskaartjes!!! Met een paar van de geweldigste enveloppen ooit!

Vorige Week

Loki had mijn cursus onder handen genomen toen ik gaan eten was // Kaartjes aan de muur β™₯ // Toen ik terug kwam van mijn examen had het Vriendje een pakjes zoektocht ( “de eerste jaarlijkse pakjeszoektocht“) voorbereid // Mijn mandje met cadeautjes + een pak dat niet in het mandje pastte + een stuk kat πŸ˜›

Hoe was jullie week? Bij mij is het op naar het laatste examen, wat niet snel genoeg kan komen. πŸ˜›

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply CarlaK 27 January 2013 at 11:02

  Nog efkes volhouden, ‘t zijn de laatste loodjes…
  Zeg ivm die hoofdpijn, ge laat toch genoeg frisse lucht binnen hΓ©, want CO-troubles, dat begint met hoofdpijn..; dus wees voorzichtig en smijt regelmatig het raam eens open, zelfs als het vriest.
  (‘k wil niet zagen , ‘k ben gewoon bezorgd ;-))
  Liefs!

  • Reply Plutomeisje 27 January 2013 at 13:30

   Geen zorgen, we zijn CO safe hier, een nieuwe installatie die ver weg in de kelder staat. πŸ™‚ ‘t Is een combi van migraine & stresshoofdpijn denk ik, niet veel aan te doen, behalve het einde van de examens afwachten (en nog eens veranderen van pil)..

 • Reply emmel 27 January 2013 at 11:45

  Succes met je laatste examen! Gelukkig heb je wat hulp van Loki

 • Reply elisse 27 January 2013 at 11:48

  Oooh, wat heb je gekregen van je lief? Hahaha poesjes hoofd op de tweede foto is genius! En ahh, nog efkes en ge zijt ervan af, en ge kunt uitslapen en genieten van wat welverdiende rust! Komaan hΓ©!! Gaan met die banaan!

 • Reply Ruth 30 January 2013 at 10:51

  Ik vind dat dat er voor een examenweek nog redelijk leuk allemaal uitziet ! πŸ™‚

 • Leave a Reply