Daily Life, Snail Mail

#SeSa 2012

Morgen is de laatste dag dat er Secret Santa pakjes in de bus mogen vallen, maar ik heb vernomen dat mijn slachtoffer haar pakjes al heeft ontvangen (en goedgekeurd), dus mag ik jullie voorstellen aan de inhoud van het pakje in kwestie. Behold!

Secret Santa 2012 - verzonden

Uit het Pinterest moodboard van mijn SeSa-slachtoffer maakte ik op dat ze 1) een voorliefde had voor cactussen 2) een voorliefde had voor schrijven 3) een kat had en 4) een cavia had. Ik had al snel een paar ideetjes voor het cadeau in mijn achterhoofd en ook de uitwerking bleek dit jaar erg vlot te gaan. 🙂

Secret Santa 2012 - Verzonden pakje

De cactus-voorliefde werkte ik uit in de vorm van een shopper met een cactus op en met een van mijn favoriete dingen ooit: een kopje met een plant (in dit geval een cactus) in. Ik was een klein beetje bevreesd voor de cactus in combinatie met een avontuur in de Post, maar hij heeft het blijkbaar overleefd. Ditto voor het kopje! 😀

Secret Santa 2012 - verzonden pakje

De kat werd voorzien van een speeltje, de cavia van gepaste cavia snoepjes (een beetje een gok, maar ik was altijd tevreden van Multifit voor mijn ratten hun snoepjes, dus ik gok dat de kwaliteit ongeveer hetzelfde is voor cavia’s. Alleszins gezond, want groenten en bloemen!).

Secret Santa 2012 - Verzonden pakje

Alles werd ingepakt + voorzien van een min of meer cryptische nota. En toen restte mij enkel nog de aflevering bij de post en het geduldig afwachten op een berichtje van mijn SeSa dat ze alles goed ontvangen had.

Secret Santa 2012 - Verzonden pakje

Secret Santa 2012

Ook dat kwam in orde. 🙂

Deden jullie dit jaar mee met een Secret Santa? Hebben jullie leuke pakjes gekregen/uitgedeeld?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Fenne 27 December 2012 at 10:35

  Superleuk cadeautje!
  Dit jaar SeSa overgeslagen, omdat ik simpelweg te laat was met inschrijven. Heel zonde.

  • Reply Plutomeisje 27 December 2012 at 14:08

   Uw kaartje is aangekomen vandaag. Super merci! 😀 ‘t Hangt al tussen de andere. ^-^

   • Reply Fenne 30 December 2012 at 19:16

    Ah super om te horen dat het goed is aangekomen, en toch nog een beetje op tijd ook 🙂

 • Reply elisse 27 December 2012 at 10:46

  Kei leuke pakjes Eline!! Dat cactusje in kopje is inderdaad hÊÊl cute 🙂 Ik heb dit jaar niet meegedaan, kon de drukte even niet aan! Volgend jaar misschien wel weer 🙂

 • Reply Jolien 27 December 2012 at 12:12

  een cactusje met de post opsturen, straf dat ‘t gelukt is. Een heel leuk pakje! Ik twijfel al twee jaar of ik mee zou doen aan SeSa, misschien krijg ik mezelf komend jaar overtuigd.

 • Reply Jessi 27 December 2012 at 12:42

  Ik heb ook meegedaan ondanks mijn drukke agenda. Van mijn slachtoffer heb ik nog geen reactie gekregen. Maar van mijn sesa ben ik super blij!

 • Reply emmel 27 December 2012 at 12:43

  orgineel! een cactus met de post!!

 • Reply kelly 30 December 2012 at 01:07

  ziet er leuk uit!! ik heb een leuk receptenboekje gekregen van mijn secret santa 🙂
  nog geen reactie van mijn persoontje, al denk ik wel dat het aangekomen zou moeten zijn..

 • Reply Secret Santa 2012 – de inktvis 31 December 2012 at 15:00

  […] uitgebreid verslag met mooie foto’s door Eline zelf vind je hier. Eline, nogmaals […]

 • Reply inkt + vis 31 December 2012 at 15:03

  Ja, heerlijk! Leuk om het hier te zien verschijnen! Ik heb mijn verslagje geschreven 😉 Zie hier: http://deinktvis.wordpress.com/2012/12/31/secret-santa-2012/

 • Leave a Reply