Link Love

Link Love

De laatste tijd lijkt het wel alsof het internet extra vol leuke Home Decor tutorials staat en dus vond ik het tijd om een paar van mijn favoriete interieur tutorials die de laatste weken online verschenen zijn extra in de spotlights te zetten. ‘k Vind het trouwens super dat de meisjes achter A Beautiful Mess weer helemaal in actie geschoten zijn. A Beautiful Mess is al heel erg lang één van mijn favoriete blogs en ik had het idee dat er een heel tijd niet echt veel venieuwende dingen online kwamen, maar nu zijn ze weer helemaal op dreef. Love it!

Link Love - Home Decor Tutorials

1. Magazine rekje door A Beautiful Mess | 2. Landkaart op hout door The Happier Homemaker | 3. Rekje door Design*Sponge | 4. DIY tafel door Creature Comforts | 5. Honingraat rekje door A Beautiful Mess

Ook nog:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fearsy 14 augustus 2012 at 05:31

    Thanks so much for the blog shoutout! Your blog is ADORABLE!

  • Leave a Reply