Daily Life, Travel

Terug thuis!

Back from the north

Terug van het noorden en ik mis het al! Vorige week maandag vertrokken we naar Amsterdam om daarna door te reizen naar Kopenhagen, waar het echt super was! Negen heel erg drukke (en internetloze) dagen volgden en ik kan niet wachten om hierover te bloggen, maar vandaag gaan we uitrusten en de katten knuffelen. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannelore 25 July 2012 at 13:44

  Oh Kopenhagen! Ik krijg al heimwee als ik er aan denk, zo’n mooie stad! Ben dan ook heel benieuwd naar je verslag!

 • Reply Pebblyn 25 July 2012 at 20:06

  Die ene foto ziet er alvast veelbelovend uit!

 • Reply elisse 26 July 2012 at 12:13

  Fijnfijn, ik kijk er al naar uit!

 • Reply Lies 29 July 2012 at 19:09

  the North? I <3 the North!!! Ik zit alvast op hete kolen voor het verslag van Kopenhagen!

 • Leave a Reply