Daily Life

Kitten galore!

Vorige week hielden Kaat en ik nog eens een craftmiddag. Zoals gewoonlijk werd de middag vooral gevuld met gebabbel en iets minder met crafting, maar dat neemt niet weg dat het ook gewoon fun was. Des te meer omdat er twee kittens door de kamer stuiterden (waarvan ÊÊn zelf gewoon in de bak met eten sprong met vier poten tegelijk, food everywhere!). Ik had mijn camera mee, dus een paar foto’s kan ik jullie echt niet onthouden.

Kittens

Kittens

Kittens

De kittens waren afkomstig uit de tuin van Kaat’s oma. Daar had een kat gejongd onder de bloembakken en de gemeente was de (wilde) moeder poes komen ophalen zodat ze gesteriliseerd kon worden. De kittens hadden ze echter niet meegenomen, dus had Kaat ze meegenomen nadat ze gevangen werden. Ze zijn gelukkig totaal niet bang van mensen en worden zelf graag geknuffeld!

Kittens

Kittens

Kittens

Het grijze ventje gaat waarschijnlijk bij mij komen wonen. ‘k Ben al aan het nadenken over een naam en ook al een beetje aan het stressen over de intro bij onze andere katten.

Kittens

Kittens

Kittens

Hebben jullie huisdieren? Hoe zijn ze aan hun naam geraakt? Voor mijn ratjes nam ik meestal zelfverzonnen namen of mythologische namen en mijn vriend zijn katten zijn vernoemd naar een kat uit een boek van Robert Heinlein en een wetenschapper die iets met katten had, niet gemakkelijk om daar iets passend bij te vinden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Hannelore 18 July 2012 at 14:59

  Och wat een dutskes!

 • Reply Elodie 18 July 2012 at 15:16

  Ma zo lief!
  Ik had mijn konijn eerst de naam Swift gegeven, maar dat matchte toch niet zo goed. Toen mijn vriend haar zag, zei hij de hele tijd “you’re so fluffy!” en toen heb ik haar maar zo genoemd.
  Onze kat Indie heb ik zo genoemd in de tijd dat ik veel naar Indie muziek luisterde.

 • Reply la merlette blanche 18 July 2012 at 17:50

  Wij noemen de kat die ons af en toe een bezoekje brengt (ex-zwerfkat, nu huiskat van de buurvrouw) gewoon Poes. Ze luistert daar trouwens wel naar, dus zij trekt er zich alleszins niets van aan 😉

 • Reply Zjizjipke 18 July 2012 at 20:25

  Ma zo schattig!!!!! Geniet er maar van, als kitten zijn ze zo onhandig en hevig, echt om op te eten! Het bleke katje lijkt zo hard op Maija toen ze klein was 🙂 http://zjizjipke.blogspot.com/2012/04/happy-birthday.html
  Ik heb mijn katinnetje genoemd naar Maya de bij (maar dan anders geschreven), mijn favoriete programma vroeger 🙂
  Veel liefs!

 • Reply Josie Something 18 July 2012 at 21:56

  De grijze is echt te mooi. Onze poes noemt Marilou. Een vriendin heeft ook nog niet zo lang een kitten en die noemt Maurice. Ik heb het wel voor ouderwetse namen. Ben benieuwd welke naam je gaat kiezen.

 • Reply elisse 19 July 2012 at 04:06

  Wat een schatjes!! Mooh *koetshie koetshie*

 • Reply Jolien 23 July 2012 at 22:01

  zooo schattig!

 • Reply Yasmin 29 July 2012 at 15:10

  Hoe schattig!

 • Reply Chiara 17 February 2014 at 20:42

  Welke ras is die grijze kat?:)

  • Reply Plutomeisje 17 February 2014 at 23:38

   Geen ras, voor zover ik weet, het zijn straatkatten. Hoe de kleur noemt die hij heeft weet ik eigenlijk ook niet.

  Leave a Reply