Fashion, Handmade, Sewing

Fietsrokje

Het stofje kocht ik vorige winter toen het solden waren bij Drygoods Design Online, ik zag mijzelf toen al vrolijk rondfietsen met een fietsstof-rokje. Vlak voor ik mijn stof wou beginnen knippen sloeg de twijfel toe. Is dat wel mijn kleur, ga ik dat wel aandoen, blahblahblah… Het stofje raakte een paar weken geleden geknipt en afgelopen weekend stak ik het in elkaar.

Patroon is hetzelfde van dit rokje, maar ik liet de opgestikte zakken weg (ze zijn nogal diep, waardoor het moeilijk is om er iets uit te halen + vorige keer was er al een na een paar uur een stukje afgescheurd :s), ‘t is ook een maat kleiner dan de vorige (‘t hing echt te veel op mijn heupen) + ietsjes korter.

Fietsrokje

En de foto’s.. sjah, het Vriendje is niet de beste fotograaf die ik ken + ik ben niet zo een goed model = niet al te beste foto’s, maar ‘k ben wel een straat verder tegen een publieke muur gaan staan poseren allemaal voor jullie!

Fietsrokje

Wat wel altijd goed gaat is de occasionele spring-foto. Ok, met zo een ronde plek van de zon, maar ‘t kon erger (de foto’s van mijn kleedje zijn gezonnestormd of whatever de officiรซle term is, morgen beter :P)

Fietsrokje

Fietsrok

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Charlotte 26 March 2012 at 18:10

  Ik vind de eerste foto best geslaagd. En het rokje zelf natuurlijk ook ๐Ÿ˜‰

  • Reply Plutomeisje 26 March 2012 at 20:44

   ‘t is maar รฉรฉn van de vele, de meeste waren echt wel mislukt ๐Ÿ˜› Chance dat allemaal digitaal is tegenwoordig

 • Reply la merlette blanche 26 March 2012 at 20:25

  Zo’n GE-WEL-DIG rokje! Als ik dat zou tegenkomen in de winkel, zou ik het kopen! Direct! ๐Ÿ˜‰

  En ‘technisch’ dan: is dat met een blinde rits? Of een rekker? Of nog iets anders? Hoe dan ook: ik ga dit pinnen! Al was het maar gewoon ter inspiratie ๐Ÿ˜‰ (want ik heb die knipmode niet en blablabla…)

  • Reply Plutomeisje 26 March 2012 at 20:46

   Hehe ๐Ÿ˜€

   ‘t is met een gewone rits, blinde ritsen dat lukt mij om รฉรฉn of andere reden niet, maar ze zit er redelijk verborgen in, ‘t is zowat met overlap. En als ge wilt, wil ik u altijd een kopietje van dat patroon opsturen, ge moet dan maar uw afmetingen eens mailen? ๐Ÿ™‚

   • Reply la merlette blanche 27 March 2012 at 21:06

    Oh, als je dat zou willen doen, zou dat wel tof zijn! Welke afmetingen heb je precies nodig? Taille, heup, nog dingen?

    • Reply Plutomeisje 27 March 2012 at 22:31

     Taille en heup is het enige denk ik ๐Ÿ™‚

    • Reply Plutomeisje 4 April 2012 at 17:33

     Had je al gemaild? Want ‘k heb nog geen mail ontvangen en ‘k zou niet willen dat er enen tussen de spam beland is.

     • la merlette blanche 4 April 2012 at 18:51

      Ik had nog niet gemaild, neen, oepsie! Maar ik heb me er nu meteen een meter bij gehaald. Taille = 69, heup = 99. Alleszins al heel erg merci! ๐Ÿ™‚

     • Plutomeisje 5 April 2012 at 00:24

      Mail je wel nog even je adres door, anders kan ik het patroon niet opsturen ๐Ÿ™‚

 • Reply Keli 27 March 2012 at 08:33

  Eline, the skirt looks amazing!! Wish I knew the right words for translation but I love it!! Thanks,
  Keli @ Drygoods Design

  • Reply Plutomeisje 28 March 2012 at 16:25

   Thank you, I’m glad you like it ๐Ÿ™‚

 • Reply lieze 28 March 2012 at 12:43

  cute! ๐Ÿ˜€

 • Reply Little Laced Dress | Plutomeisje 6 May 2012 at 13:57

  […] ← Fietsrokje Link Love […]

 • Reply Link Love | Plutomeisje 23 November 2012 at 15:37

  […] bestelling van 40$ krijg je daar 40% korting en dit nog tot 1 december! De stof van mijn befaamd fietsrokje kwam van daar & ik was super tevreden met mijn […]

 • Leave a Reply