Daily Life

‘t is altijd een beetje sinterklaas…

als Katrijn langskomt. Ze slaagt er altijd in om wel iets in de Kringloopwinkel te vinden dat om de één of andere reden de moeite waard is. De hoeveelheid die ze zelf houdt is waarschijnlijk gigantisch, de rest verdeelt ze op regelmatige basis tussen mij en Nina van Wolinn Geniet. Soms vraag ik mij af of ze dat niet een beetje doet voor de catch tussen Nina en mij dan (“waaaah, knoooooppjeeess!!!! Mine!” waarna we ze dan eerlijk en rustig verdelen. Beschaving enal, wij maken er deel van uit! ^-^).

De laatste cadeautjes die ik mocht ontvangen waren alweer om te schattigst. Alleen van sommige voorwerpen vraag ik mij wel nog een beetje af wat ik er mee ga doen, want zomaar schattig op de kast staan wezen zonder functioneel te zijn, daar doen wij niet aan mee!

Om speculatie te vermijden: ja dit is zo een voorwerp, schattig, maar het precieze doel moet nog bepaald worden. Ik kan mij wel voorstellen dat ik er van gelukkig zou worden mocht ik daar mijn suiker voor op mijn cornflakes mogen uitscheppen...

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen, dat is het niet! *flauwe experimenten met bedoempte lenzen*

Geen speculatie nodig, wel een likje verf. Alleen kan ik maar niet beslissen of het nu witte, rode of groene verf moet worden? De mogelijkheden als cupcakestand moeten nog verkend worden πŸ˜€

Trouwens, rept u allen naar de blog van Katrijn a.k.a. Miss Muffin, want om het met haar eigen woorden te zeggen nadat ik haar wegwijs had gemaakt in het bloggen: “you’ve created a monster” en dan dient men zijn verantwoordelijkheid te nemen en het monstertje van publiek te voorzien. Ga dat zien, ga dat zien!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply annelissen 23 September 2010 at 21:40

  schattig
  binnen enkele jaren koop ik het misschien van je
  als je het weer verkoopt op een rommelmarkt πŸ˜‰

 • Reply Wolinn Geniet 24 September 2010 at 18:48

  Die cupcakestand, daar ben ik toch nog steeds jaloers op hoor, ik zou trouwens voor het klassieke rood blijven gaan.
  @ An, ge maakt geen kans, voor ze die kan wegdoen heb ik die al helemaal ingepalmd!

  • Reply Plutomeisje 26 September 2010 at 21:45

   Hehe, misschien moet ik hem give-awayen op de blog als ik hem ooit wegdoe πŸ˜›

   (grapje hoor Nina, als hij ooit in mijn weg staat, gaat em richting u :))

 • Reply Kleine 26 September 2010 at 13:08

  Als grafisch vormgever raad ik je groen aan πŸ˜‰ Maar dan wel zeker krak hetzelfde groen als er nu al in de appeltjes zit!

  • Reply Plutomeisje 26 September 2010 at 21:44

   ‘k dacht ook dat groen wel leukst ging zijn, maar helemaal dezelfde kleur vinden, gaat niet makkelijk zijn waarschijnlijk.

   ‘k Heb tijdens de Invasie nog een paar leuke visitekaartjes gevonden of heb je al ideeΓ«n genoeg ondertussen? πŸ˜€

 • Reply Sven 26 September 2010 at 16:39

  Wow ! Wou dat ik ook zulke ontdekkingen deed (misschien moet ik wat minder in de platen- en boekenbakken snuffelen…)

 • Leave a Reply