Sketchbook

Schetjes (hé Kaat ;)

Om maar even aan te tonen dat ik echt wel aan het lijstje aan het werken ben. Schetsen stond de afgelopen weken weer prioritair op nummer één qua bezigheden, alleen is mijn naaimachine nu terug. Die terugkomst resulteerde in uren stikken, maar nu dat ik daar ook een beetje door mijn stapels aan het raken ben, zal ik mijn potlood wel weer oppakken binnenkort.

Tot dan, toch een klein naproefje van wat ik tot nu geforceerd heb. :p

Crazy kijkend meisje met mijn gehaakte sjaal aan. :p

Mijn ideetje van in December, mijn lichtgevend hertje. ‘t Is helaas niet geworden wat ik in mijn hoofd had (let’s face it, niemand weet wat ik in mijn hoofd heb, zelf ik niet), maar hoe langer ik er op kijk, hoe leuker ik het vind. ^-^

En ik zit al weken maanden met Alice in Wonderland in mijn hoofd, ‘t zal nog niet zijn dat er daar iets moest uitkomen..

Als er ooit afgewerkte versies van komen, dan ga ik die hier zeker posten 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pussy Cath 10 February 2010 at 19:43

    Scheetjes van schetjes!!!:)

  • Leave a Reply